STØTTEN

Støtten er en gruppe af frivillige, der hvert år står for arrangementer, hvor overskuddet går til ungdomsafdelingen i håndboldklubben.

Vi har hvert år 4 faste arrangementer:

- Morsdag-weekenden i maj: Blomstersalg

- Anden weekend i september: Markedsweekend

- Sidste torsdag i november: Julebanko

- Mellem jul og nytår: Fyrværkerisalg

Blomstersalg:

Ved blomstersalget kontakter vi lokalområdets gartnere, og får sponsorerater i form af blomster. Onsdag inden blomstersalget afholdes, afhenter vi blomsterne hos gartnerne. Fredag planter vi krukker hos Stige Blomster. I løbet af weekenden stiller vi folk til rådighed hos Stige Blomster. Vores hjælpere fylder blandt andet blomster på bordene for at få den bedst mulig udstilling af blomsterne, og de hjælper desuden kunderne, så vidt som muligt.

Markedsweekend:

Fra 1. august er det muligt for kræmmere at købe boder til kræmmermarked i Stige hallen. Det er den ene del af kræmmermarkedet, nemlig at få puslespillet med boder til at gå op i en højere enhed og få solgt så mange boder som muligt.

Fredag aften i kræmmermarked-weekenden sættes boder op i hallen med hjælp fra spillere i klubben. Lørdag morgen kl. 7.00 lukker vi dørene op for kræmmerne, så de kan få deres ting på plads, inden dørene åbnes for de handlende. Kræmmermarkedet er åbnet fra kl. 10-16 både lørdag og søndag. I indgangen sidder spillere fra klubben, og derudover er vi i Støtten på skift til stede i hallen i løbet af weekenden. Søndag kl. 16.00 tages bordene ned igen med hjælp fra spillere i klubben. I 2014 havde vi desuden vores egen Stige HK-bod. Folk fra byen kunne donere/sponsorere ting og aflevere det hos Støtten. Vi havde frivillige forældre/ungdomsspillere til at stå i boden i løbet af weekenden. I forbindelse med kræmmermarkedet sætter vi bannere op rundt omkring i byen for at reklamere for kræmmermarkedet. Vi poster i diverse grupper på Facebook og i kræmmerbogen, og derudover har vi annoncer i to aviser.

Julebanko:

I ugerne op til julebanko kontakter vi butikker og virksomheder i lokalområdet for at høre, om de vil sponsere noget til vores julebanko. Præmierne afhentes og afleveres i Stige hallen onsdag (dagen inde julebanko). Onsdag mødes vi i støtten, og fordeler/laver præmier både til gennemgående spil, men også til vores lotteri. Folk, der ønsker at deltage i julebanko, kan melde sig til hos Lars og Annette i Stigehallens cafeteria, så vi ved, hvor mange borde/stole der skal sættes op.

Torsdag, når der er julebanko, mødes vi kl. 16.00, og sætter borde og stole op med hjælp fra spillere i klubben, og præmier/lotteri sættes på plads. Vi har hjælpere til at sidde i indgangen og sælge spillekort, og vi har hjælpere til at sælge lotteri (både før spillet og i pausen). Vi har hjælpere til at råbe numre op og til at udlevere gevinster under spillet og lotteriet. Ved spillets afslutning tages borde og stole ned med hjælp fra spillere i klubben og andre hjælpere. Reklame for julebanko sker ligeledes på diverse Facebooksider.

Fyrværkerisalg:

Fra den 27. - 30. december stiller vi frivillige til rådighed ved det lokale fyrværkerisalg Hundepropper.dk

Hvis du ønsker at bidrage med sponsorater, en hjælpende hånd eller lignende, er du mere end velkommen til at kontakte en af Støttens medlemmer Annette Olsen (markedsweekend), Tine Kjeldsen (Julebanko) eller bestyrelsen (Blomster- og fyrværkerisalg).

• Julebanko d .30.

• Julefrokost for senior/U18/oldboys d. 16.
  • Fyrværkerisalg ved Hundepropper d. 28. 29.-30.

• Trænings-opstart d. 2.
  • Turneringsstart d. 7.